.: Seyhan Belediyesi :.

Haber Detay

icon

SEYHANLI HENTBOLCULAR GALİBİYETE ŞARTLANDI

Erkekler Hentbol Birinci ligi A Grubu'nda lider durumda yer alan Seyhan Belediyespor erkek hentbol takımı cumartesi günü Serinevler spor salonu'nda saat:13.00'te Yozgat Belediye Bozok Hentbol kulübü'nü konuk edecek. Mavi-beyazlılar müsabakayı kazanıp süper lig hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

GÜRÇİN CAN TAKIMINA GÜVENİYOR

İkinci yarının ikinci haftasında konuk edecekleri Yozgat Belediye Bozok Hentbol takımı karşısında kazanmaktan başka bir şeyi düşünmediklerini belirten Seyhan Belediyespor kulübü erkek hentbol takımı teknik sorumlusu Gürçin Can, " Devre arasında yapılan takviyeler ile gücümüze güç kattık. İkinci yarının ilk maçında da deplasmanda Sivas Gençlikspor kulübü'nü 53-31 gibi farklı bir skor ile mağlup ettik. Bu galibiyetin verdiği moral ile Bozok hentbol müsabakasına hazırlandık. Galibiyete odaklanmış durumdayız. Sporcularıma olan güvenim yüksek. Adanalı hentbolseverleri bu önemli karşılaşmada takımlarına destek vermeye davet ediyorum" dedi.

BAŞKAN AKAY DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Tecrübeli Antrenör Gürçin Can Süper lig yolunda kendilerinden desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'a da sporcuları adına teşekkür ederek bu desteğin karşılığının sezon sonunda şampiyonluk olması için büyük bir özveride bulunduklarını sözlerine ekledi.

Habere Ait Resimler