.: Seyhan Belediyesi :.

Haber Detay

icon

SEYHAN'DA SPOR OKULLARI KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen yıkıcı depremlerin ardından faaliyetlerine ara verilen Seyhan Belediyesi Spor Okulları, çalışmalarına kaldığı yerden başladı. Söğütlü Futbol Tesisindeki ilk antrenman ve maçta ter döken çocukların mutluluğu yüzlerine yansıdı.

"MORALE DAYALI EĞİTİMLER VERİYORUZ"

Söğütlü Futbol Tesisinde hafta boyunca gerçekleştirilen futbol eğitimlerinin moral ve motivasyon odaklı olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, "Depremlerin toplumda neden olduğu travmaların çocuklarımız üzerindeki olumsuz etkisini olabildiğince hafifletmeye çalışıyoruz. Yaşadığımız afet nedeniyle bir süredir ara verdiğimiz futbol okulu çalışmalarımıza kaldığımız yerden yeniden başladık. Söğütlü Futbol Tesisimizde kıymetli öğrencilerimizle ilk çalışmamızı gerçekleştirdik. Evlatlarımızı spor ile motive ediyor, onların zihinsel ve bedensel olarak sağlıklı bireyler haline gelmesini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

"AİLELER ÇOCUKLARINI SPORA TEŞVİK ETMELİ"

Sporun kötü arkadaşlıklara ve alışkanlıkları karşı çok önemli bir unsur olduğunun altını çizen Başkan Akay, "Velilerimizin evlatlarını spora teşvik etmelerini rica ediyoruz. Depremin neden olduğu travmaların atlatılmasında spor çok etkili bir araç olacağına inanıyoruz. Bu zor günleri her zaman olduğu gibi birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde aşacağız" diye konuştu.

Habere Ait Resimler