.: Seyhan Belediyesi :.

Haber Detay

icon

SEYHAN'DA ASFALT HAMLESİ SÜRÜYOR

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 6 Şubatta meydana gelen ve Adana'yı da vuran Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ertelenen asfaltlama çalışmalarına yeniden başladı. İhtiyaç önceliğine göre yapılan program doğrultusunda asfalt serim, bakım ve sağlıklaştırma çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Akif Kemal Akay, "Amacımız Seyhan'da bozuk yolun kalmaması" dedi.

DEPREM NEDENİYLE ARA VERİLEN ASFALT ÇALIŞMALARI HIZLI BAŞLADI

6 Şubat depremlerinin neden olduğu yıkımın ardından tüm olanaklarını depremzedelerle dayanışma için seferber eden Seyhan Belediyesi, ara verdiği asfalt çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

HEDEF SEYHAN'DA BOZUK YOLUN KALMAMASI

Sarıhamzalı Mahallesi'nde başlayan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akay, asfaltın halkın yaşam kalitesini artıran hizmetlerden biri olduğunu dile getirdi. Seyhan'ın 96 mahallesinde ihtiyaç duyulan her sokakta asfalt serimi, bakımı ve sağlıklaştırma çalışmasını yapacaklarını vurgulayan Başkan Akay, "Önce yağmur ve kış koşulları arkasından da maalesef deprem dönemini yaşadık. Deprem nedeniyle asfalt çalışmalarımıza ara verip, iş makinelerimiz ve ekiplerimizle birlikte depremin yıkıma uğrattığı bölgelerdeki vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıştık. Yaraların sarılması noktasında dayanışma çalışmalarımızı sürdürürken, ara verdiğimiz asfalt çalışmalarına da yeniden başladık. Bugün Sarıhamzalı Mahallemizdeyiz. 4 yılda 520 bin ton sıcak asfalt döktük. Yıl sonuna kadar iklim koşullarına paralel olarak yoğun bir çalışmamız olacak. Amacımız Seyhan'da bozuk yolun kalmaması. Tüm arkadaşlarımız, bu amaçla ciddi bir çalışma içerisinde. Hemen her mahalleye, her alana girme durumundayız" dedi.

AKBAŞ: ALLAH RAZI OLSUN

Asfalt çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıhamzalı Mahallesi Muhtarı Mustafa Akbaş, "Başta Başkanıma, Fen İşleri Müdürümüze, ekip arkadaşlarımıza, saha şeflerimize ben hepsine teşekkür ediyorum. Ben çalışmalarından dolayı bugüne kadar hiç bizi incitmediler. Ne dediysek koştular. Allah razı olsun kendilerinden, teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Habere Ait Resimler