.: Seyhan Belediyesi :.

Haber Detay

icon

Seyhan'da Futbol Şöleni Başladı

Deprem nedeniyle liglerin tatil edilmesinin ardından geleceğin yıldız futbolcu adaylarının yeşil sahalardan uzak kalmaması nedeniyle organize edilen Seyhan Belediyesi U-13 Yaş Futbol Başkanlık Kupası turnuvası Küçükdikili/ Söğütlü futbol tesislerinde başladı.

11 MAYIS'TA SONA ERECEK

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ın spora yaptığı ciddi yatırımlar sonrasında muhteşem bir tesis haline getirilen ve mahalle sakinleri ile amatör spor kulüplerinin faydalandığı Söğütlü Futbol Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada geleceğin yıldız futbolcu adaylarının saha içerisindeki kazanma hırsı görülmeye değerdi.  11 Mayıs'ta sona erecek olan turnuvada derece yapan ve katılımcı takımlara düzenlenecek olan törenle kupaları ve madalyaları takdim edilecek.

AMATÖR SPOR KULÜP TEMSİLCİLERİNDEN BAŞKAN AKAY'A TEŞEKKÜR

Turnuvada yer alan amatör spor kulüplerinin temsilcileri, " Deprem nedeniyle ilimizde futbol karşılaşmaları tatil edildi. Alt yaş gruplarımızda yer alan çocuklarımızın yeşil sahalardan uzak kalmaması nedeniyle gerçekleşen turnuva bizleri son derece mutlu etti. Her zaman bizlerin yanında olan ve desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay'a bir kez daha teşekkür ediyoruz" dediler.

İLGİ BÜYÜKTÜ

Açılış karşılaşmasında Türkiye Spor Yazarları Derneği  Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, Seyhan Belediyesi spor birimi temsilcileri ,amatör spor kulüp başkanları, yöneticileri, antrenörleri ile sporcu velileri bulundu.

Habere Ait Resimler