Haber Tarihi: 27.05.2019

"Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Su Ürünleri Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Türkiye'nin en büyük tarım kentlerinden Adana'nın en verimli topraklarında gerçek anlamda katma değeri yüksek üretime geçilecek; Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Ve Su Ürünleri Çalıştayı'nda yer aldık.

Kent ve bölgenin tarım potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesi amacıyla Adana Valiliği, Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB) ve Türkiye İhracatçılar Birliği (TİB) işbirliğiyle düzenlenen "Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve Su Ürünleri Çalıştayı", Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Adana Divan Oteli'nde düzenlenen çalıştaya Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ve diğer kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, oda başkanları ve iş insanları katıldı.