Haber Tarihi: 31.05.2019

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Ramazan Bayramı öncesi personeliyle bayramlaştı.

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma programında konuşan Başkan Akay; "Yeni bir döneme giriyoruz bu dönem daha fazla çalışmanın daha fazla üretmenin gerektirdiği bir dönem.Ramazan ayının en önemli günü içerisindeyiz böyle bir günde çalışmanın ne derece önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu gün Kadir gecesi en önemli ve en değerli günümüz bu gün yapılan ibadetler son derece önemli Allah katında çok değeri var"

İşçi Çifte Bayram Yaptı!

Akay konuşmasına şöyle devam etti: "Tüm çalışma arkadaşlarımızın Bayramını kutluyorum.Ailenizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. 2 milyon liranın üzerine bayram ikramiyesi hesaplarınıza yatırıldı. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

İşçilerde Toplu sözleşme heyecanı...

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Toplu Sözleşme müjdesini verirken; "Yeni bir döneme giriyoruz. Şu an daha fazla çalışmanın daha fazla üretmenin gerektirdiği bir dönem içerisindeyiz. Siz sevgili çalışma arkadaşlarımıza güveniyoruz. Çok çalışarak Seyhan'ı imrenilen bir ilçe yapacağız. Ayrıca önümüzdeki günlerde Seyhan İmar A.Ş. personelleri ile toplu sözleşme yapılacak. Halkımıza hizmet etmek en büyük ödüldür. Asıl ikramiyemiz budur.
Bu konuda siz personellerin elinden gelen özveri ve çabayı göstereceğinden eminim. Bu duygularla Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı Kutluyorum" dedi.