Haber Tarihi: 01.10.2019

Akay, 'Tesisler yapmak önceliğimiz'

Seyhan'ın yerinde durmayan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, sportif anlamda da güzel işlerin altına imzaya kararlı. Çalışmaların tüm hızıyla devam etiğini belirten Başkan Akay, branş ayrımı yapmaksızın gelecekte başarılı sporcular yetiştirilmesi anlamında ellerinden gelen desteği esirgemeyeceklerini söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay. "Gençlerimiz bizim için çok önemli değer. Sporun gençliğe artılarını iyi biliyoruz. Başarılı sporcular kazandırmak için tesisleşme de çok büyük bir önem taşımakta. Tesis olmadan başarıyı yakalamak çok zor. İlçemizde Belediyemize ait alanlarda vatandaşlarımızın yararlanabileceği spor sahaları yaparak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hizmetine sunmaya kararlıyız. İlgili birimlerimiz çalışmalarını tüm hızıyla devamettirmekte. Kısa zamanda bu sözlerimizi yerine getireceğiz. Amatör spor kulüplerimiz de rahat olsunlar. Sonuna kadar yanlarındayız. İmkanlar dahilinde desteğimizi esirgemeyeceğiz. Başarılıolmaları anlamında üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğimizi bilsinler. Bu bizim asli görevlerimiz arasında yer almaktadır." diye konuştu.