SEYHANLIDAN SEYHANLIYA SEYHAN PROJELERİ

Seyhan Belediyesi 2025-2029 stratejik plan hazırlıklılarını Seyhanlıların katılımına açtı. "Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan projeleri" adı verilen dijital platform sayesinde ilçe sakinlerinin fikirleri toplanıp değerlendirilecek. Öne çıkan fikirler belediyenin katkısıyla geliştirilecek.

Seyhan Belediyesi temizlik altyapısı, akıllı ulaşım, konut ve barınma, kent planlama, sosyal adalet, madde kullanımıyla mücadele, yoksulluk ve sosyal dışlama, istihdam, tarım politikaları gibi alanlarda kolları sıvadı.

Dijital bir platform kuran Seyhan Belediyesi halkın fikirlerini toplamaya başladı. Muhtarlar ve kadınlarla yapılan çalıştayların ardından başlatılan "Seyhanlıdan Seyhanlıya Seyhan Projeleri" platformunun tanıtım metninde "Yerel hizmetler alanında yaratıcı çözümler bekleyen konular var" ifadeleri yer aldı.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin projeyi "Yol haritamızı birlikte belirlemek istiyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışını yaşatarak Seyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik Plan hazırlıklarına katkılarınızı bekliyoruz. Seyhan hepimizin. Seyhan'ın geleceğini birlikte tayin edelim" sözleriyle duyurdu.

Seyhanlılar fikirlerini 28 Temmuz pazar gününe kadar şu linkten paylaşabilecek: Form Doldurmak İçin Tıklayınız