.: Seyhan Belediyesi :.

Haberin Detayı

icon

SEYHAN’DA ASFALT MESAİSİ HIZLI BAŞLADI

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler vatandaşlar için sorun oluşturan yolların asfalt serme, bakım ve onarım işlemlerine hızlı başladı. Öncelik durumuna göre tespit edilen 9 mahallede asfalt mesaisinin gerçekleştiğini belirten Başkan Oya Tekin, Seyhan’ın yollarını modern hale getirmeye kararlı olduklarını söyledi.

ASFALT ÇALIŞMALARINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Pınar ve Denizli Mahallelerinde gerçekleşen asfalt çalışmalarını yerinde denetleyen, işçilere kolay gelsin dileğinde bulunarak vatandaşlar ile sohbet eden Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, “ Yapılan istişareler sonrasında çalışmalarımıza başladık. Bir kentin en önemli temel sorunları arasında yer alan asfalt işlemlerine büyük bir önem veriyoruz. Seyhan’ımıza yakışmayan bozuk yolların kısa bir sürede güzel bir görünüme kavuşması için ekiplerimiz aşırı sıcaklıklara rağmen büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirmekte. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

SEYHANLILARIN GÜVENİNE LAYIK OLMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK
Vatandaşların yaşadığı sorunları çok iyi bildiklerini planlama dahilinde bunları ortadan kaldırıp daha yaşanır bir Seyhan’a kavuşmak hedefiyle hizmetlerin devam edeceğini belirten Başkan Tekin,“ Seyhanlıların bize olan güvenine layık olmaktan başka bir düşünce içerisinde değiliz. Her kesime eşit ve adaletli hizmet anlayışı çerçevesinde hareket ediyoruz. İlçemizi daha kaliteli, daha konforlu, daha güzel yollarla buluşturmaya kararlıyız. İklim şartları elverdiği müddetçe asfalt işlemlerimiz tüm ilçe genelinde devam edecek.” diye konuştu.

MAHALLE MUHTARLARI VE VATANDAŞLAR BAŞKAN OYA TEKİN’E TEŞEKKÜR ETTİ
Asfalt dökme işlemlerinin başlaması nedeniyle mutlu olduklarını belirten Denizli Mahallesi Muhtarı Sami Öğretmen, Söğütlü Mahallesi Muhtarı Ercan Karaoğlan ile vatandaşlar Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

 

Habere Ait Resimler