.: Seyhan Belediyesi :.

Haberin Detayı

icon

ZAFER BAYRAMI'NDA FUTBOL ŞÖLENİ

Seyhan Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlediği 7-15 yaş arası futbol seçmeleri şölene dönüştü. Yoğun katılımın olduğu seçmelere aileler de büyük bir ilgi gösterdi.

Seyhan Belediyesi Spor Müdürlüğü'nün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı etkinlikleri kapsamında Bahçeşehir Spor Kompleksi'nde düzenlediği futbol seçmeleri yoğun katılım ve coşkuyla gerçekleşti. Spordan Sorumlu Başkan Yardımcısı Güngör Geçer, "Zafer Bayramı'na yakışan bir tören düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Katılım gösteren çocuklarımıza ve bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Geçer, "Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin, sportif faaliyetleri çok önemsiyor ve desteğini esirgemiyor. Spor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kötü alışkanlıklara yönelmesinin önüne geçmek için çok önemli. Bu nedenle belediyemize ait tesislerde değişik branşlarda, deneyimli antrenörler nezaretinde gerçekleşen spor okulu çalışmalarımız yıl boyu ücretsiz bir şekilde devam edecek. Seyhanlı çocuklarımızı spor okullarımızda buluşmaya bekliyoruz" diye konuştu.

Habere Ait Resimler