.: Seyhan Belediyesi :.

Haberin Detayı

icon

OYA TEKİN, ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Seyhan Belediyesi, ilçe genelinde yürütülen asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Başkan Oya Tekin; asfalt serme işlerinin planlı ve programlı bir şekilde süreceğini, Seyhan sokaklarını daha güzel görünüme kavuşturmaya kararlı olduklarını söyledi.

SORUNLARI TESPİT ETTİK

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Barbaros ve Yenibey mahallelerinin sınırında bulunan Şehit Samet Özkan sokağında gerçekleştirdiği asfalt serme işlerini denetleyen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, "Seyhan'ımızın sokaklarını adım adım gezdik. Sorunları tespit ettik. Hizmet talebinde öncelik istenilen asfalt çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Her iki mahallemizin muhtarına da bizimle iş birliği yapmalarından dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

BOZUK YOLLARI SICAK ASFALT İLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ

Aşırı sıcaklıklara rağmen özverili çalışma ile bozuk yolları sıcak asfalt ile buluşturmaya devam edeceklerini söyleyen Tekin, "Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için önemli. Modern yollara kavuşmalarının ardından, sokaklarında daha rahat ve sağlıklı gezmelerini sağlamak en büyük arzumuz. Çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

MAHALLE MUHTARLARINDAN TEŞEKKÜR

Uzun zamandır kötü bir görünüme sahip olan Şehit Samet Özkan Sokağı'nın asfaltlanmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Barbaros Mahallesi Muhtarı Bahri Aslan ve Yenibey Mahallesi Muhtarı Ramazan Tamu da, "Bizler için sıkıntı oluşturan bu sorunun giderilmesinden dolayı vatandaşlarımız adına Seyhan Belediye Başkanımız Oya Tekin'e teşekkür ediyoruz" dediler.

Habere Ait Resimler