.: Seyhan Belediyesi :.

Haberin Detayı

icon

OYA TEKİN'DEN GÜLBAHÇESİ MAHALLESİNE ZİYARET

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gülbahçesi Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya gelen Tekin, Seyhan'ın 96 mahallesine eşit şekilde dokunacaklarını söyledi.

ÇOCUKLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Mahalle Muhtarı Mehmet Can Ertürk ile parkları ziyaret ederek çocuklar ile fotoğraf çektiren Tekin, "Parklarımız ile ilgili birtakım güzel projelerimiz var. Tespit edilen eksiklikler kısa zaman içerisinde tamamlanacak. Çocuklarımızın talepleri var. Bunları da yerine getirmek istiyoruz. Daha güvenli bir ortamda vakit geçirmeleri gerekiyor. Mutlulukları bizler için çok önemli. Bu anlamda tüm imkanlarımızı zorlayacağız" ifadelerini kullandı.

HAKKINIZI ALACAKSINIZ

Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde Başkan Reşit Yıldırım ve üyelerini de ziyaret eden Tekin, "Farkınızı izliyoruz, sizi abla olarak görüyoruz" sözleri üzerine şöyle konuştu: "Her zaman sizlerle bir arada olacağız. Seyhan'ın kaynaklarını Seyhanlılar için kullanacağız. Hizmette eşit davranacağız. Her mahallemiz gibi Gülbahçesi'ne de dokunacağız. Tasarruf tedbirlerine rağmen hakkınızı alacaksınız. Sizlerin güvenine layık olmak için büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Habere Ait Resimler